Balatoni Korona

Switch to desktop

A Balatoni Korona is a támogatók között

 

A leghűségesebb város tisztelegve Széchenyi emléke előtt, soproni szobrán magyarul, németül, horvátul és angolul kőbe véseti a hazaszeretetről vallott gondolatát.

„A hazaszeretet azon szent láng, melyért, bármily gyermeki érzelemnek gúnyolják is azt a világ hidegen számító cosmopolitái, nincs mit pirulnunk, mert a legtöbb magasztos cselekedet mégis innen vette, innen veszi, és innen fogja venni a Földön eredetét.

(részlet Széchenyinek 1846-ban, az Akadémia decemberi ülésén elhangzott beszédéből)

Célunk Széchenyi szellemén keresztül felhívni mindannyiunk figyelmét a hazaszeretet fontosságára, amit betűvédnökségi programunkon keresztül kívánunk elérni.

Utolsó frissítés: 2016. június 15. szerda, 12:25

Találatok: 1455

Népszerűbbé kell tenni

A Balatoni Koronát három és fél éve helyezték forgalomba. A kezdeményezésben két fő motívum kapcsolódik össze: a helyben keletkező gazdasági erő megtartása és az egyedi szellemi-kulturális örökség ápolása. Ennek ellenére lassú a térhódítása.

Utolsó frissítés: 2015. augusztus 25. kedd, 22:09

Találatok: 2210

Kevesen fizetnek vele

Eddig nem átütő sikertörténet a Balatoni Korona. A fő célokat elérték, az emberekben azonban mégsem tudatosult a Balatoni Korona használatának közösségi haszna.

Utolsó frissítés: 2015. augusztus 25. kedd, 22:04

Találatok: 2158

Az összefogás mindig előremutató

Sövényházi Balász (fotó: VEHIR)Sövényházi Balázs, Nemesvámos polgármestere:
- Az elmúlt négy esztendőben számos előremutató kezdeményezéshez, közös programhoz csatlakoztunk. Alapítói vagyunk a Balatoni Koronának. A helyi pénz, ha helyben forog, az itt élőket segíti, legyenek akár vásárlók, kár eladók. Ez egy papír alapú pénzhelyettesítő utalvány, mely a magyar fizetőeszközzel azonos címletekben kerül forgalomba, és azonos biztonsági elemekkel van ellátva. Jelenleg közel 200 elfogadóhelyen működik, de az alapítókkal együtt - Balatonfüred, Balatonalmádi, Várpalota, Tihany, Litér, Veszprém - azon dolgozunk, hogy minél több helyütt alkalmazzák. Ennek érdekében más térségekkel is összefogtunk - a Bocskai Koronával és a Soproni Kékfrankkal -, annak érdekében, hogy az Erzsébet utalvány mellé a koronáinkat is vegyék be a cafeteria-rendszerbe. Ez lendületet adhatna a helyi pénzek elterjedésének.

(forrás: REGIO REGIA)

Utolsó frissítés: 2014. december 07. vasárnap, 21:29

Találatok: 4236

Hagyomány és megújulás – Középpontban a vásárló a Bátor Kft-nél

 

Több, mint 25 éve áll a vásárlók renlkezésére a Bátor Kft Várpalotán. A társaság üzleteit nemcsak a városban élők, de a térségben lakó vásárlók is szívesen látogatják. Az elért eredmények hátteréről kérdeztük Bátor Antalt cégvezető-tulajdonost, aki alapítása óta vezeti a vállalkozást.

 

Utolsó frissítés: 2014. április 18. péntek, 16:12

Találatok: 2619

Polus-Coop Zrt Közleménye a Balatoni Korona elfogadásáról és a kedvezményekről

Közlemény a kedvezményekről:

A Polus-Coop Zrt. Balatoni Koronával történő vásárlás esetén Coop Klub törzsvásárlói kártyát biztosít a vásárlónak, amivel az alábbi kedvezményeket veheti igénybe:

- vásárlásai után a Coop Klub Kártyával pontokat gyűjthet, minden 20 Ft vásárolt érték után 1 pont jár. A törzsvásárló minden 5000 pont után 500 Ft engedményre jogosító kupont kap, amit a vásárlásai során üzleteinkben fel tud használni.

- a Coop akciós újságokban feltüntetett kivágható kuponok csak a törzsvásárlói kártyával rendelkező vásárlóinknak adnak lehetőséget a kedvezményes vásárlásra.

Közlemény a Balatoni Korona elfogadásáról:

A Balatoni Koronát a Polus-Coop Zrt. pénztárgépei fizetőeszközként kezelik, hasonlóan a beváltott utalványokhoz. A pénztárgép informatikai beállításai nem teszik lehetővé, hogy a beváltott utalványból készpénzt adjon vissza. Megértésüket köszönjük!

 

Utolsó frissítés: 2013. november 07. csütörtök, 14:58

Találatok: 2754

Balatoni Koronával fizethet a helyi termelőktől beszerzett magyar élelmiszerekért a Polus-Coop Zrt. üzleteiben!

PolusCoop2A Polus-Coop Zrt régiónk ismert és elismert cége. Évek óta a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által felállított rangsor élén végeznek saját kategóriájukban. Mi a cég jó eredményeinek a háttere, kérdezzük Bogdán Józsefet, a cég elnök- vezérigazgatóját.


Polus-Coop Zrt Közleménye
a Balatoni Korona elfogadásáról és a kedvezményekről

Utolsó frissítés: 2014. április 15. kedd, 15:27

Találatok: 2486

A Balatoni Korona Zrt. nyereményjáték sorsolás eredménye


2013 augusztus 14.-én 10 órakor kisorsoltuk a "A Balatoni Koronával most nagyot kaszálhat!" nyereményjáték nyertes szelvényeit.

Mivel a 3. sorszám (BK 000259) tulajdonosa nem jelentkezett a sorsolást követő 30. napon sem, a pótszám lép elő nyertes sorszámként.

Pótszám: BK 000308

Nyeremény: P 243 multi-star ® Mini-Set: kisebb munkákhoz erkélyen, teraszon és virágágyásokban, a készlet tartalma: viráglapát, mini kultivátor, kis lombseprű, mini kapa, mini szerszámnyél

 

A nyertes jelentkezését várjuk a 20/22-85-400-as telefonszámon.
A nyeremény átvehető: Balatoni Korona Zrt. 8200 Veszprém, Kossuth L u. 1.

Köszönjük, hogy a Balatoni Koronát használta!

 

Utolsó frissítés: 2013. szeptember 24. kedd, 13:03

Találatok: 2900

A Balatoni Koronával most nagyot kaszálhat!


"Vásároljon Ön is  2013. június 3 - július 31. között Balatoni Korona utalványt legalább 10.000 Ft értékben forgalmazó helyeinken és nyereménysorsolásunkon értékes tárgynyereményeket nyerhet az MTD Hungária Kft. jóvoltából!"

Utolsó frissítés: 2013. június 13. csütörtök, 16:19

Találatok: 3167